Futbol'un geleceği teminat altında

Futbol

Bandırma'da bir biri ardına kurulan futbol okulları gelecek adına umut vaat ediyor.


FUTBOL OKULLARI DERBİSİ paylaşan: f100002322995885

Bandırma’da sokak aralarındaki oyun alanlarının yapılaşması ile futbolda geleceğe dair altyapının kaybolması başta bordo beyazlı Bandırmaspor olmak üzere kentte ve köylerde faaliyet gösteren kulüpler adına büyük kayıpların yaşanmasına neden olmuştu.

2004 yılında kurulan Bandırma Fenerbahçe Futbol Okulu, ardından kurulan Gelişimspor Futbol okulu, Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Futbol okulu, Bandırmaspor Futbol okulu ve bu sinerjiye son halka olan Bandırma Gücü özellikle 10 yaşına dayanan alt sınır ile kentte futbol geleceğini teminat altına aldılar.

Bandırma’da faaliyet gösteren Futbol okullarından Gelişimspor önceki yıl federe olarak gençler liglerinde mücadele verirken yeni federe başvurusunda bulunan Bandırma Gelişimspor’ da önümüzdeki sezon gençler liglerinde lig mücadelesi vererek.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Futbol yaz okulunu 13 Mayıs’ta açıyor, çalışmalarına önceki sezon içinde başlayan Bandırmaspor ile 2014 yılı içinde kuruluşunu yaparak çalışmalarına başlayan Melis Halı saha işletmecisi Selçuk Doğan’ın başkanlığı üstlendiği Bandırma Gücü’de bölgeye federe başvurusunu yaparak önümüzdeki futbol sezonunda gençler liglerinde mücadele etmeyi kararlaştırdı.

İşte bu noktada kendi içinde antrenman, kondisyon ve teknik bilgi donanımı kazanımı içindeki iki güzide takımdan Bandırmaspor Futbol Okulu ile Bandırma Gücü Futbol okulu bugün kendi iç bünyelerinde oluşturdukları grup takımları ile 3 ayrı derbi karşılaşması yaptılar.

Bandırma Atatürk Parkı Ziraat bahçesindeki futbol şölenini sadece futbolcular değil, aileleri de sahiplenince orta Bandırma’da futbol geleceği adına son derece güzel bir tablo çıktı.

Bandırma Manşet spor servisi olarak beğeninizine sunduğumuz haber ve röportaj videomuzu izleyin izletin.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false